blog, internet

TEOG Fen Bilimleri Testi Bütün Konu Anlatımları

23-24 Kasım 2016 tarihlerinde yapılacak olan TEOG 1. dönem sınavına oldukça kısa bir süre kaldı. Bu kısa süre içerisinde olabildiğince çok çalışmalı ve eksiklerinizi kapatmalısınız. Bu kapsamda siz değerli öğrenciler için TEOG Fen Bilimleri konularını tek bir başlık altında derledik. Aşağıdaki listeden istediğiniz konuya tıklayarak konu anlatım videosuna erişebilirsiniz.

Konu anlatımları hakkındaki görüşlerinizi ilgili sayfadaki yorum alanına belirtebilirsiniz. İçeriği beğendiğiniz takdirde paylaşırsanız daha fazla insanın faydalanmasını sağlayabilirsiniz.

Fen Bilimleri yada eski adıyla Fen ve Teknoloji dersini çalışırken kendinize küçük küçük notlar alıp daha sonra bunları okumanız konuların akılda kalıcılığını artıracaktır. Özellikle sözel ünitelerde bu yöntem ile başarı oranınızı artırabilirsiniz.

Hareket,kuvvet gibi sayısal içerikli ünitelerin konularında ise bol bol problem çözmek ve işlem becerinizi geliştirmek yine size büyük avantaj sağlayacaktır. Ayrıca bu konularda bulunan formülleri, yine bir kağıda not alarak ve ara sıra göz atarak akılda kalıcı hale getirebilirsiniz.

2016-2017 TEOG 1.Dönem Fen Bilimleri Konu Anlatımları

from KonuAnlatim.Com http://ift.tt/2eAa4MW

Standard

Leave a comment